Donderdag, 19 april 2018
Geen afgelastingen.

.

Lid worden

Voetbalvereniging rksv Volkel heeft momenteel 750 leden verdeeld over 8 seniorenelftallen, een veteranenteam, één vrouwenelftal en 20 jeugdteams waaronder 3 meisjes elftallen en 2 meisjes zeventallen. Op maandagavond 45+ training, hiervoor is enkel een "niet actief" lidmaatschap benodigd.

Aanmelden

Aanmelden kunt u bij: Wilma Verstegen, Dasstraat 28 te Volkel, tel: 06-33059089.
Vanaf 16 jaar is men verplicht zich te legitimeren middels een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Jeugdleden moeten door hun ouders/verzorgers worden aangemeld.
Voor actieve spelers, die dit jaar de leeftijd van 10 jaar bereiken of reeds 10 jaar of ouder zijn, is het verplicht om een kleurenpasfoto in te leveren. Deze is bestemd voor de aanmaak van een spelerspas.
Gelieve deze pasfoto bij aanmelding mee te nemen.
Indien uw aanmelding na 15 juni of 15 december plaats vindt, kan niet gegarandeerd worden dat u dan ook aan spelen toekomt omdat de teams dan al ingedeeld zijn.
In voorkomend geval mag u wel met een team mee trainen.
Wanneer er een plaats beschikbaar komt of de volgende seizoen reeks aanvangt, wordt u bij een team ingedeeld. Bij aanmelding wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
Een niet actieve vrijwilliger is geen contributie verschuldigd. Indien men stopt als vrijwilliger is automatisch contributie verschuldigd tenzij men zich als lid afmeld bij de juiste persoon (zie Afmelden).

U kunt hier een aanmeldingsformulier in Word-format downloaden.
U kunt hier een aanmeldingsformulier in PDF-format downloaden.
U kunt hier het Privacy Policy rksv Volkel lezen.

Contributie

De contributie wordt bij onze vereniging automatisch, in 4 kwartalen, geďncasseerd. Bij aanmelding dient u hiervoor een machtiging te tekenen. Bij de eerste incasso wordt tevens €15,00 inschrijfgeld geďncasseerd.

Vanaf 1 januari 2015 bedraagt de contributie per kwartaal voor:
Jeugdleden €31,00.
Senioren €39,00 (incl. €3,00 waskosten).
Niet actieve leden €11,00.
Door de KNVB opgelegde boetes worden bij het lid in kwestie geďncasseerd.

Heeft u vragen m.b.t. de contributie of boetes, gelieve contact op te nemen met:
Ton van Hooff, Eikenwal 101A, 5403 KE Uden, tel: 0413-265734.

Afmelden

Afmelden kunt u bij de secretaris, Ton van Hooff tel: 06-19906363.
Voor overschrijving neemt u contact op met de secretaris van de nieuwe vereniging.
Een overschrijving dient vóór 15 juni aangevraagd te zijn.

Heeft u vragen?

.